Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,5
Komfort
7,9
Lokalizacja obiektu
8,4
Udogodnienia
7,7
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
8,3
Opinie
    Jakub
    pl
    10
    6 lutego 2018
    Świetne miejsce
    Dobra lokalizacja, pokoje codzienne sprzątanie, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, polecam 😊
    Aleksandra
    pl
    7,5
    30 stycznia 2018
    Pan z obsługi śniadania był wprost bezczelny. O godzinie 11:00 powiedzieliśmy,że potrzebujemy dosłownie dwóch minut na dokończenie jedzenia na co on przewrócił oczami i westchnął. Później stał nad nami aż skończymy jeść. Tragedia! Brak jakiejkolwiek kultury. Nie mówiąc o tym,że obsługa nigdy pierwsza się nie przywitała,wchodząc na śniadanie po prostu się na nas gapili. Atmosfera tragiczna!
    Czysto, wygodne łóżka, świetna lokalizacja.
    JAcek Gralewski
    pl
    7,9
    26 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    13 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Martyna
    pl
    8,0
    14 listopada 2017
    Pokój na 3 pietrze, mial zepsuta rolete zewnetrzna-nie dala sie otworzyc. Brak lodówki w pokoju.
    Bardzo czysty pokój, ciepły, sprzatany na biezaco. Sniadania francuskie - rogalik, tost, bagietka, dziemik, miód, jogurt, serek topiony, kawa, kakao, herbata i sok.
    Przemysław
    pl
    9,2
    31 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl
    7,1
    18 października 2017
    Fine!!
    Czystość kocy na łóżku
    Calkiem smaczne śniadanie- brakowało mi jedynie warzyw ( dla mięsożerców brak mięsa)
    pl
    8,3
    25 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    10
    4 sierpnia 2017
    Polska wycieczka
    Pies przy recepcji był cudowny.
    Agnieszka
    pl
    3,8
    24 stycznia 2017
    NIE POLECAM!
    Łóżko dla dwóch osób, które się rozjeżdżało i będąc w ciąży narażałam się na to że w nocy spadnę. Śniadanie...nic na ciepło, brak wędliny, jeden rodzaj sera żółtego oraz jeden rodzaj sera topionego, kilka smaków dżemu, a w zasadzie produktu dżemopodobnego... Brak różnorodności. Ogólnie nie polecam !!!
    Jakub
    pl
    6,7
    19 października 2016
    Hotel ma dziwną politykę dotyczącą rezerwacji. Po przybyciu na miejsce zostaliśmy poinformowani, że nie ma dla nas pokoi w tym hotelu i musimy przejść do innego. Wcześniej nie otrzymaliśmy żadnej informacji o braku miejsc, pomimo, że od rezerwacji upłynął około miesiąc. Nie zaoferowano nam też transportu. Gdy wyraziliśmy swoje niezadowolenie, recepcjonista zaczął się zachowywać wobec nas nieelegancko. Gdy chcieliśmy zadzwonić do booking.com celem wyjaśnienia sytuacji, nagle pokoje się znalazły.
    Dobra lokalizacja między starówką a dworcem.
    Roman
    pl
    5,8
    2 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edyta
    pl
    8,3
    24 czerwca 2016
    przytulny
    brak lodówki
    dobre śniadania, świetna lokalizacja,